NİĞDE / ÇİFTLİK - Ovalıbağ Hasan Süleyman Filibeli Ortaokulu

May

Niğde 5 Şubat Ortaokulnda düzenlen akıl ve zeka oyunlarına 1 öğrencimizle katılım sağlandı.Mangala oyunun öğrencimiz Hatice Nur ÖZTÜRK önemli başarı elde etti.

May

İlçemiz genelinde yapılan ortaokullar arası bilgi yarışmasına katılım sağlanarak 3.lük dercesiyle başarı elde ettik.İlçemiz ortaokulların katıldığı bilgi yarışmasında kıyasıya bir mücadele ortaya kondu.12 ortaokulun katıldığı yarışmada okulumuz öğrencileri 3.olarak yarışmayı tamamladılar.Yarışma sonunda öğrencilerimiz plaket ve para ödülü ile ödüllendirildiler.

Nis

23 Nisan Uulsal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı.Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün TBBM'nin açılışnda bütün dünya çocuklarına armağanı olan ulusal egemenlik ve çocuk bayramınının 104.yılında kutlamalar bütün bir coşkuyla gerçekleşti.Okulumuzda hazırlanan programda şiirler,konuşmalar,gösteriler,oratoryo,yarışmalar yapıldı.Bütün dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çovuk Bayramı kutlu olsun.